Io astept cu interes momentul in care va ”ingheta” complet virtual cockpitul cu care, mai nou, se lauda tot mai multe marci. Si nu doar cele ”scumpe”.
Chiar la asta ma gandeam, cand, prin amabilitatea AK am avut cateva ceasuri ca replacement car ultimul model de Sportage.
Asta avea tot bordul un ecran ... si ma gandeam - cum o fi sa mi se stinga LCD-ul
Din fericire - cel putin deocamdata - nu au pus pe tableta frana si acceleratia si nici la volan nu s-a renuntat inca. Repet, inca !
Dar sa nu le dam idei ...
PS: Legat de tableta de pe Outback - da, e naspa si da, era de asteptat !
Bine totusi ca au lasat macar posibilitatea de a controla temperatura si dezaburire parbriz / oglinzi / luneta la buton.
Am vaga banuiala ca daca ai setata climatizarea pe AUTO, nu se reseteaza daca tableta-i stinsa, deci se poate totusi misca masina.
Dar am auzit de unii tovarasi cu ceva europeana, care nu are nici macar un butonas pentru climatizare si iarna, la - 15 grade, canci tableta si implicit nema caldura / dezaburire / degivrare. Prin urmare, masina era inutilizabila si au fost nevoiti sa ajunga la job cu RATB / Uber / Taxi ...
Si daca au fost 3-4-5 zile consecutive de ger ... mishto, nu !?