Nu stiu unde vrem sa alergam cu masini de 500 cp prin Romania, unde limita pe autostrada este 130, pe DN e de 90, iar infrastructura e mai mult lipsa (traversam tara prin sate), iar aia disponibila e plina de probleme, de la gropi la lipsa de semnalizare si altele.
E de preferat oricand o masina sigura, confortabila si stabila in conditiile astea, deci Subaru este o optiune care bifeaza cam toate capitolele.
Eu personal am testat Foresterul actual si mi-a placut foarte mult, inclusiv comportamentul dinamic, dar nu s-au aliniat criteriile de finantare, e alta poveste. Deci pt mine era perfect. Nu inseamna ca trebuie sa fie si pt altii. Avem tendinta sa consideram universal valabile criteriile noastre pentru toata lumea, ceea ce este gresit.
Da, preturile masinilor noi, ca de altfel si ale celor SH prin consecinta, au crescut foarte mult, costurile zilnice sunt mereu in crestere, creditele, taxele, alimentele, vacantele, tot ce vreti sau vrem. Asta e o problema, dar nu e de blamat o marca anume. Ne suparam pe Subaru ca ajunge la 40k, cand si Duster ajunge la 30K cu ceva optiuni extra, dar cu 3 stele la siguranta. Deci...