UPDATE
Pana la urma, am mers asa cum am facut si pana acum - anvelope dedicate de iarna.
Cum, pana m-am moșmondit eu, au ”zburat” din stocul SIGEMO Sibiu atat Blizzak-urile cat si Michelin-urile Alpin, am mers pe niste Continental WinterContact TS870 P. B la consum, B pe ploaie ...
Nu am mai avut pana acum anvelope Continental, dar in cam toate testele pe care le-am vazut, au iesit constant in top 3 - deci sper sa fie ce trebuie.
Inainte sa schimb anvelopele, am avut cateva drumuri cu treaba - un Brasov, un Cluj, un Tg Mures. Am prins si ploaie, si soare, si DN-uri si autostrada si sunt in continuare extrem de incantat de masinuta asta !
PS: La schimbarea de anvelope am avut o surpriza cu o piulita blocata, eveniment soldat in final cu ruperea prezonului. E drept ca asta cu acordul meu, ca baietii m-au chemat si mi-au prezentat situatia ...
Banuiesc ca asta se trage de la iuteala de mana si nebagarea de seama - piulita pua aiurea si dat tare si0n viteza cu pistolul.
Au comandat cei de la Sigemo prezon nou + piulita, au montat rapid prezonul dar piulita pe care o comandasera (dupa serie sasiu) nu era ce trebuie !
Arata la fel, mergea cu prezonul, dar ... era pentru cheie de 21 in timp ce toate celelalte erau pe 19 !
Asa ca, am facut ce trebui sa fac din prima - am sunat la AK, (bineinteles ca aveau pe stoc si prezoane si piulite) si acum astept sa-mi ajunga piulita ca sa pot strange roata cum trebuie.
Pana atunci, stam cumintei.