OK !
In ultima luna (mai exact din 15 august pana azi) am parcurs 3898 km la volanul XV-ului.
Dupa ce am revenit din (prea scurtul) concediu, am mai avut un drum la Cluj, unul la Oradea, unul la Brasov, unul la Arad si azi unul pana la Timisoara.
Nu are sens sa ma repet spunand cat de mult imi place agregatul !
Apropo de drumul de azi la Timisoara - am injurat in mod continuu, fara sa ma repet toti cucii si matracucii ce tin inchisa autostrada dintre Ilia si Holdea !
E super funny (not) sa te tarai pe serpentine si prin gropi, in spatele unei coloane de TIR-uri si sa vezi la cateva zeci de metri o mandrete de autostrada pustie !!
Sambata am executat si prima revizie (mai tarzior decat aveam de gand - as fi vrut sa schimb uleiul la 10k km dar n-am prevazut perioada asta aglomerata si toate drumurile aparute ”din scurt”).
Revizia a fost executata la Auto Kino si a inclus:
- Fitru ulei OEM - 55,54 lei;
- Filtru aer OEM - 198,13 lei
- Filtru polen OEM - 296,45 lei
- Ulei MOTUL 8100 X-Clean FE C2-C3 5w30 / 5 l - 328,44 lei
- verificari uzuale
- Manopera / 2,6 h - 247,52 lei,
- consumabile (diverse maruntisuri) - 23,80 lei
Total factura = 1149,89 lei (inclusiv TVA)
La data reviziei, aveam la bord 13.713 km
In acest moment, odometrul indica : 14.443 km
Consumul mediu indicat de CB pe ultimii 3898 km este de 7,9 l/100 km.
Dat fiind faptul ca mai bine de jumatate din km aia sunt facuti pe autostrada, cu ACC-ul setat la 140 km/h iar la viteza aia - din observatiile mele - consumul mediu e in jur de 8 l/100 km, e OK. Se putea si mai bine daca as fi mers mai usurel ... dar nu asta-i scopul vietii mele !
PS: Cred ca la rubrica ”consumabile” a inclus Dragos cafeaua si parcarea !
PPS: Cred ca filtrele alea de polen le poleiesc cu
haur,
mancicas !
Acum m-am uitat si la Impreza (MY2016) TOATE filtrele (ulei, aer si polen) MANN + manopera m-au costat cat minunea asta de filtru de polen de la MY2019 !
Mai zi ceva !!!