Au draci pe ele sticlele. (Da, sunt plastice si ies la polish, da sa nu fie crapate). Cand am cumparat masina, sticlele aveau cate 3 crapaturi sus, fiecare. Erau simetrice. Mihai mi-a mai dat o pereche de faruri chinuite, dar fara crapaturi pe sticle. Am ajuns pe mana unui imbecil laudat de toti prostii, iar eu, imbecilul suprem, m-am dus ca musca la kkt. Mi-a distrus ambele perechi de faruri. Ma rog, printre altele, a pus sticlele bune la faruri si in cateva saptamani s-a crapat iar o sticla. Ma gandesc sa-i povestesc astuia cand merg acum, poate o fi ceva de la strans farul. Prea se crapa toate sus, simetric.
Acum, ca n-am gasit neam sticle, am cumparat doua faruri cu 500 ron perechea . Am vazut ca doua sticle de forester 2010 se vand cu 750 ron. Aia e.
In total ma costa 2500 ron afacerea. Dar promisiunea e ca voi avea faruri noi care bat cum trebuie. Tot ansamblul lupa-motoras-oglinda. Daca as cumpara eu faruri, am gasit cel mai bine la 100 euro/bucata si trebuie schimbata placuta aia, ca-s de Anglia, plus ca n-am nicio garantie la cum bat si ce voi vedea cu ele. Pentru ca nimeni nu le desface, nimeni nu-ti garanteaza ce oglinzi prajite sau nu au in ele. Daca iau de pe net la nimereala, e 1000 ron farul. Iar nu garanteaza nimeni ca e bun de ceva. Mai sunt si cu 600, la fel.
La cum mi-a vorbit omul asta si la ce masini are pe mana, abia astept sa merg la el. Sunt convins ca va face treaba buna.
Aia e. Cand va luati Outback 2008 sa va puneti 2500 ron deoparte pentru lumanari.
LE. Toata povestea asta de m-a scos din minti are si o parte amuzanta. Am incercat sa filmez cu telefonul cum bat farurile. Am incercat sa iau filmul de pe camera de bord. Bai nene, astea sunt niste otrepe! Io nu vedeam nimic afara, iar pe camera se vedea ca ziua. Ale dreq procesoare, o pereche de ochelari d-astia cu procesor, sa nu-mi mai cumpar faruri, nu e?
Asta am gasit. Stanga/dreapta