0774 995 208. Habar n-am cum il cheama. Daca bagati pe waze xenon tuning garage va lasa fix in poarta lui. E in Bragadiru, la primul sens giratoriu dupa puscaria Rahova.
Reglajul mi l-am facut singur pt ca de acolo am plecat cu ele batand in copaci. La ITP nici atat nu ti le regleaza ok. Dealtfel cum s-o faca atata timp cat ei nu regleaza aparatul pentru fiecare masina in parte?
In mijlocul farului exista un cerculet abia vizibil, fix in dreptul lupei. De acolo se masoara distanta pana la sol. La mine e de 70 cm. Sus, pe prinderea farului scrie 1,2%. Asta inseamna ca pentru fiecare metru distanta intre zid si masina se scad 1,2 cm.
Eu am pus masina la 10 m (multi o pun la 5 sau 7 dar eu as fi blocat traficul din parcare) distanta de zid. Tinand cont de procentul de 1,2%, am scazut 12 cm din cei 70 cm masurati de la far la sol. Au rezultat 58 cm. Am trasat doua semne pe zid la 58 cm si cu o inelara de 8 cotita am reglat fiecare far pana a batut perfect pe semn. Simplu si precis. Si moca.
2000 ron m-a costat. Absolut tot. Bricolat ramele (aici e de munca la modelul meu), montat kitul bi led, decromat portiuni din oglinda si vopsit negru, pus leduri pe pozitie si pe lampa marche arriere (care a devenit o mica diavolita), demontat geamuri de pe alte faruri, polish... Nu mai puteam merge noaptea cu masina, iar alta solutie sub banii astia n-am fost capabil sa gasesc.