Am venit de la mecanic. Ce-i drept e ca daca fac rost de chei pt bujii, pot face singur tot ce mi-a facut el. Desi pt 100 de lei... Las' sa mai traiasca si altii.
Am schimbat uleiul, bujiile, lichidul de frana si uleiul din diferential.
Bujiile cica erau super ok, desi mie mi se pare ca trage mult mai bine (o fi psihic
).
Uleiul din diferential, la fel. Pilitura nu prea avea.
Uleiul de motor cica-l schimb mult prea devreme (la 5 000, acum l-am schimbat la 6 000). Apoi m-a frecat la cap cu Ravenol, ca cica nu-i ulei mai bun ca ala. Asa o fi?
Cureaua n-am schimbat-o pt ca mi-au dat de AC si oricum aratau toate destul de bine. Am mai si uitat-o la el.
Cutia nu pierdea ulei pe la buson, era de la un simering, da cica nu-i ceva grav.
I-am aratat si lui ca nu prea intra bine in marche arrier. Dealtfel s-a convins singur. M-a pus sa amestec in cutie in diferite moduri, el fiind sub masina. Nu stiu ce i-a facut ca in momentele alea intra perfect. A zis ca timoneria e buna, in cutie e ceva.
Cam atat.
LE. Bineinteles ca degeaba am luat cantarul pt faruri pe fata. Mi l-a mai si trimis cu pinii de la senzor dusi. Si pe spate e rupt. Iar pe fata nu stiu cine s-a bagat, da a facut acolo o matocareala de te doare capul. Pinii din senzor erau lipiti in mufa.