Trebuie sa-i mai fac niste teste inainte sa iau o hotarare. Am descoperit ca farul drept nu se aprinde de cate ori vreau eu, ci de cate ori vrea el. E posibil sa fi mers cu el stins fara sa-mi dau seama.
Am fost azi de-am pus rotile de iarna. Mi-era teama sa nu anunte la stiri ca da vreo ninsoare dupa care as fi stat 4 ore la coada.
Rumanul mi-a tinut o lectie de n-o uit toata viata. I-a spus seful sa nu scoata plumbii vechi, ca p-orma trebuie sa-i puna la loc. Verifica cu plumbii pusi si completeaza in caz de nevoie. L-am intrebat ce-o sa faca peste 3-4 ani, cand nu vor mai incapea plumbii pe janta. N-a stiut. vede el atunci...
L-am rugat sa-mi stranga piulitele la mana, nu cu pistolul. Apoi cu dinamometrica. Nu. I-a spus seful ca pistolul e reglat bine. Bai, si daca pistolul e reglat peste dinamometrica, nu face aia tzac la primul strans? N-a inteles ideea.
L-am intrebat daca seful lui e cumva vreun stranepot de-al lui Dunlop. N-a stiut. A zic ca-l intreaba.
Mai oameni buni. Pe mine nu ma duce capul cum sunt lasate niste fiinte sa se joace cu vietile noastre. Pai anvelopa aia e singura legatura dintre masina si asfalt. daca nu e montata corect, daca nu e umflata corect, daca nu e reparata corect, daca nu e in paramentri, te omoara.
Astia sunt zdraveni la cap? Lasi tot felul de circopiteci (asta m-a intrebat ce tara face masina asta, i-am raspuns ca Japonia si m-a intrebat unde e aia. I-am zis ca-i in China si s-a strambat. pe genul nu e treaba...)
Obliga-i sa faca niste cursuri, ca nu e spalatorie auto. Sa inteleaga din ce-i facuta o anvelopa, de cate feluri e, cum se comporta in functie de anumite conditii, de ce trebuie de iarna, iarna si de vara fix vara... ce e aia presiune si la ce ajuta.
Apropo de presiune. Astia erau treji cand au zis ca trebuie 1,9 pe spate? Parca mi-e greu sa ma iau dupa eticheta lor, desi stiu ca ei au calculat masina asta, nu eu.