Reclama? Facea-le-as cu bricheta!
M-am hotarat. Tiriac clar a schimbat politica. De la 1336 cu decontare au ajuns la aproape 2300. Adica lasa-ne bai nene, n-avem chef de tine.
Generali n-are cota pe rca, probabil aceeasi politica, lasa-ne bai nene.
Despre Omniasig cu peste 3000 de lei nici u mai zic...
Raman cateva cam la acelasi scor. Dintre ele am remarcat una absolut noua pe piata noastra, Hellas. Destul de importanta, inteleg, la greci, dupa tarife parand sa aiba o politica indreptata spre desculti ca mine. Daca as socoti ca vrea sa faca cota pe piata romaneasca, as gandi ca e pusa pe platit daunele, u pe taraganat dosare. cel putin pana-si face un nume. Da si cota ok.
Cred ca spre ei ma indrept la sf lui februarie. Cum imi bate vantul prin buzunare in momentul asta, iau pe 6 luni cu decontare directa, 888 ron. Ma si apropii de toamna dupa sfatul lui Mihai, vedem si ce se mai intampla in viitor.
Deci p-asta am cam lamurit-o.
Acum alta.
Nu mai merg nici stergatorul, nici spalatorul spate. Fiind vorba de ambele banuiesca ca-i vreo siguranta. Am gasit una de 30A in tabloul de sub volan, dar pare buna. O fi generala pt fata-spate. Mai are una la motoras? Sau ce sa verific?
Incerc in seara asta sa ma uit in manual, sa vad ce descopar. Da poate s-a mai lovit careva si ma scoate din impas.
Mda. Aia de 30 trebuia sa fie de 15. Sa nu fi dat in alte alea din cauza ei.
Iar aia care trebuia sa fie de 30 e de 15.
LE. Rezolvata siguranta.