Voi reveni cu detalii amanuntite ,poate si cateva poze pentru ca sigur va interesa si pe altcineva.
Toata treaba a costat infim deoarece m~am implicat direct dupa ce m~am documentat bine.
Tin sa va multumesc pentru sfaturi,opinii si documentatie,toate mi-au fost de un real folos.
Deci ,varianta scurta: mecanicul de la service a demontat diferentialul central dupa indicatiile mele .Totul era in stare buna:rulmenti,pinioane,etc.Am luat diferentialul de acolo ,l-am desfacut si surpriza:uleiul siliconic dintre discuri era maroniu spre negru ca un clei si foarte lipicios .Am spalat,curatat tot ,pus ulei siliconic 50K cst (multumesc Marian pentru indicatii) si apoi cu mare grija remontat totul la loc.Deci toate componentele erau in perfecta stare mai putin lichidul.
Costul a fost de 270ron manopera service care a inclus si schimbatul conductei de la intercooler ,30 ron uleiul siliconic si aproximativ 3ore jumatate munca mea.
Am zis ca merita sa incerc altfel aveam varianta a doua cu inlocuire cu unul nou.Totul se poate daca pui pasiune ,rabdare si documentare.