Un mic update. 11000km, consumul a ramas la 8-8.2 indiferent de cum merg sau de trafic. Prima revizie la 5000 a fost aproximativ 650 de lei, urmatoarea la 15000 (aparent nu mai e mult pana la urmatoarea).
A crapat un stergator, cel de 650mm, habar n-am cum. L-am schimbat pe garantie, 300 de lei
. Ca urmare am cautat variante aftermarket si am gasit Bosch Aerotwin A156S. Aparent e o varianta aproape buna
doar 2 probleme: cel de la pasager are 400mm fata de 450mm OEM, iar butonul de la quick release e un pic mai mic si joaca putin, 1-2mm. L-am plimbat astazi, nu scoate zgomot, sterge bine, pare ok.
Pt anvelope de iarna m-am decis pe Bridgestone LM005, le montez vineri. Sper sa fie ok.
Mai am o mica problema cu infoteinment-ul. Android Auto crapa subit, nu-mi dau seama daca e de la telefon (S21) sau de la cablu, sau de la mufa USB A a masinii. Car play pare mai stabil, nu a crapat niciodata.
Stresat fiind de la Clio ref la temperatura uleiului din cutie si a ambreiajelor (aveam ambele info pe RS Monitor) ma gandesc sa iau un tool de diagnoza OBD2 si sa vad pe Torq cum stam cu temperatura uleiului din cutie, asa, pur informativ. Eventual sa ajustez putin modul de conducere cand uleiul e incacrece...ma rog, 200 de lei, candva o sa-l iau.