O adunare cu baieti de baieti ,.................. si cateva fete
Cu ocazia acestui prilej a venit timpul sa dau o leaca (sau mai multe leci) de merde lu` Subaru. Ninsoare viscolita, -17 Gr.C. cu vant=temp. resimtita -25 . Ninsoare grea si apatoasa, neaua cea nemernica se depune pe parbriz si pe stergatoare si nu se mai dezlipeste. Nici nu e de mirare cu gurita aia mica de ventilatie de sub parbriz care acopera max. 30-40% din latime, Practic doar o fasie pe mijloc se dezgheata, stanga si dreapta raman opace de mi-am sucit gatul stand crucis ca sa pot vedea clar inainte. Am incercat toate metodele posibile de degivrare dar rezultatul nu s-a schimbat. Ventilatie la maxim sau moderata, doar in sus la parbriz sau sus-jos, pe reciclare sau pe normal, etc.etc.
Alta surpriza care a aparut acum cateva zile: Android Auto nu mai merge. Nu mai pot sa vad harta pe ecranul de la masina. Telefonul si mesageria merg pe Bluetooth, dar google maps ul nu. Am dezinstalat si am reinstalat aplicatia de pe telefon de vreo 15 ori caci mi-am zis ca obositul meu de telefon o fi de vina dar nada, nimic. Deci am dedus ca e unitatea media a masinii. Vineri am fost la dealer ca sa vada ce are dar am ajuns prea tarziu, era inchis la service caci deh, au program de gravide, inchid la 17h00. Dar totusi a venit un Dorel priceput si a zis ca o rezolva el in zvei timpi si drei miscari dar dupa vreo 30 min. de lupte grele s-a dat batut si nu a rezolvat nimic. Asa ca urmeaza sa imi fac programare probabil sapt. viitoare ca sa vada doctorii ce are.
Si sa o si laud putin, ca poate se autorepara singura
- pe jos gheata, zapada batatorita, zapada afanata, vant, viscol, controlul tractiunii functioneaza impecabil, Am vazut masini derapand, sau in imposibilitatea de a urca niste pante mai abrupte. Frs ul a mers peste tot impecabil, nici macar nu ma lasa sa driftez putin.