Buna seara tuturor,nu stiu daca postez topicul bine, daca ma incadrez in termenii de postare dar sincer sa va spun sunt prea disperat. Am achizitionat de curand un Legacy din 2008,modelul fara rame la Geamuri, 2.0 diesel. De curand am facut un drum pana la mare, Bucuresti-Costinesti. La dus am pus pilotul pe 160 si asa am mers tot drumul, ideea e ca atunci cand am ajuns si am facut la dreapta pe o strada in 2000 de turatii a inceput sa se auda un zgomot de la motor, mai bine zis, parerea mea, ca si cum ar freca metal pe metal, motorul nu oscileaza, nu are intreruperi, accelereaza exact cum trebuie, ideea e ca in momentul de fata mi-e cam teama sa mai plec cu ea la drum,desii nu e cine stie ce zgomot dar e enervant. Ma gandesc ca poate un tampon cedeaza sau o fi vreo planetara ceva din cutie? Nu am video sa va pun sa auziti..caci doar in mers se aude nu si la relanti..Tin sa spun ca detin factura pe motorul nou,deci masina nu mai are motorul vechi din fabrica. Astept raspunsul dvs. Multumesc, o seara buna.