Primul drum mai lung cu outback-ul, cam 1400km făcuți dintr-o bucată, 14 ore cu mici pauze. Concluzii:
- de departe cea mai confortabila mașina pe care am deținut-o vreodată, iar cu care am mers,e foarte aproape de
Audi A6. Am mers 80% din timp pe pilot automat, momente în care mașina a făcut tot ce trebuia să facă în afară de a trage de volan. Superb isight-ul, aveam emoții în a-l folosi liniștit însă și-a dovedit utilitatea și fiabilitatea. Nu te poți încrede 100% însă și e bine să nu o faci, am fost mereu pregătit să franez la nevoie, ceea ce am și făcut de vreo 2 ori pentru că s-a dus prea aproape față de cât eram eu confortabil având în vedere viteza.
- mers tot drumul cu 140km/h, motorul pot să zic că e exact ceea ce trebuie. Are cuplu cât să depășești liniștit și din scurt la viteza aia, trage bine în rampă, absolut incantat de putere
- consumul e jenant, am ajuns cu un plin de la Arad la Salzburg, nu-mi venea să cred
Cu toate mașinile anterioarr mă chinuiam să fac plinul în ultima benzi arie de la noi cât să ne ajungă la fix până la întrarea în Austria.
- ce să mai zic... îmi place maxim mașinuța, stă ca pe șine pe șosea deși nu are cele mai bune cauciucuri... suspensiile sunt ferme, mai tari decât mă așteptam dar ăsta îmi place mult iar amortizarea e excelentă, pe șoselele vestice efectiv plutești.
-Scaune confortabile, poate puțin cam moi, dar după 14 ore aproape non stop, nu mă durea nimic.
Ca să zic și câte ceva de rău:
- isight-ul a dat eroare și nu a funcționat în timpul unei ploi puternice prin Austria. Fiind bazat pe camere, e de așteptat.. Sunt curios la iarnă cum o fi.
- mi-ar fi plăcut sistemul harman kardon, sunetul e ok la asta dar dacă vrei să dai volum, nu prea e satisfăcător.
- n-am priza 12v in portbagaj. Serios?
- cam atât!?