A cam sosit momentul planificarilor......
Propunerea a fost lansata in alt thread, dar o scriu si aici pentru cei care nu au vazut-o:
In luna Iulie sau luna August 2019 sa facem o mica plimbare pe masivul Iezer.O plimbare de un week-end.Se poate si intr-o zi , dar se petrece prea mult timp la volan.Eu personal am facut aceasta plimbare intr-o zi.Dar eu locuiesc in Brasov.
Planul se vrea cam asa:
Ideal ar fi sa fim dimineata la baza muntelui, respectiv barajul Rausor, Judetul Arges.Urcarea va dura , si asta e o aproximatie facuta de mine, intre 1h si 2h.Bineinteles este aproximat cu opriri pt poze, palavre si pentru Kkenny cu aparatul lui foto zburator.
Avand in vedere peisajul spectaculos de pe platou, acolo mai aproximez ca petrecem macar 2-3h(daca e vreme buna).
Unii dorim sa ramanem peste noapte (cel putin eu si kkenny).Eu la cort si el cu sotia la mansarda.
Se va lasa cu gratar, voie buna, bere sau alte bauturi preferate de participanti si discutii intinse pana tarziu in noapte.
Pentru cine doreste sa ramana peste noapte dar nu doreste sa petreaca noaptea in natura sunt sigur ca se gasesc pensiuni in apropiere.
As vrea sa adunam o lista cu cei care doresc sa vina.
Cei care se anunta ca doresc sa participe va rog sa lasati si datele calendaristice cand doriti sau sunteti disponibili pentru aceasta iesire.Mai mult ca sigur nu o sa ne putem sincroniza toti, dar macar sa alegem o data cand suntem cat mai multi disponibili.
asta e traseul:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1hwjRPHw_BvhkfzewT4IVqe_EH0_3u8n1&ll=45.42795644477313%2C24.974940999999944&z=13Dragosh10
kkennyyy
pfaizer
Mutley(ca a promis ca vine)