Va salut dragi colegi!
Am deschis acest topic deoarece, după cum probabil unii dintre voi știți deja, sunt de ceva timp posesorul unu Forester SH BoxerDiesel!
Sunt mândru sa spun ca mașina a fost la un pas de a fi dezmembrata de către fostul proprietar și am "salvat-o".
A fost cumpărat din Germania cu motorul defect, un an de zile un "mecanic" a tot surubarit pe ea în ideea de a o repara dar în cele din urma proprietarul a scos-o la vânzare, a stat mult timp asa și apoi a vrut sa o dezmembreze....
Am apărut eu... (nu pe un cal alb sau cu sabia în mana😂😂
)) ) și am cumpărat-o!
Mașina dpdv estetic arata foarte foarte bine!! Interiorul ca nou! Era păcat de asa frumusețe sa ajungă pe rafturile unui schroot!
Cu ajutorul lui Vali(Andea) am achiziționat și un motor iar acum e up and running (bate puțin motorul dar mai trebuie sa reziste încă câțiva km sa ii fac registru)
Vreau sa spun ca din cei aprox 900km parcurși cu el m-am îndrăgostit.... E superba mașina, ținută de drum, spațioasă etc etc....
De prin luna septembrie, când e gata impreza, o sa fie următorul meu proiect care sper sa iasă bine și cum vreau eu!
I-am instalat o Navigatie, ii pun folii pe geamuri, jantele le vopsesc gold/bronz, farurile de ceata le infoliez în galben și apoi trec la motorizare....
Deci la următoarea întâlnire vin Subaru x2... (ca am și cârlig pe forester
))) )