Cauta sa citesti undeva eroarea aia. Ea este inca acolo si din cand in cand iti mai da atentionare. Cel mai probabil e de la Sonada Lambda 1 . Aia face asa. Si ar fi de schimbat. Dar citeste eroarea/erorile inainte. Nu te bucura ca nu se remediaza singura problema. De la benzina nu-ti da cell. Doar daca e prea proasta ,dar atunci face ca trenu in gara.
Salut, sa o stapanesti sanatos!Benzina - OMV, Petrom, Mol, Rompetrol. Cea de 100 se simte in comportamentul masinii vs cea de 95. GPL: Mol, OMV, Petrom, Rompetrol.Nicio eroare.
Salut si sa o stapanesti sanatos! Eu bag benzina de la omv/petrom si gaz aproape exclusiv de la mol. N-au ciripit pana acum sondele, deci cred ca e ok
voi ajunge , sper cat mai repede, la un service sa vad ce si cum. Cand erau martorii aprinsi parca pierdea si din putere putin. Bagasem benzina 95 Mol si gaz Lukoil pt ca astea 2 sunt in zona mea. A disparut dupa ce am consumat benzina si am alimentat de la OMV cu 100.
Astea s povesti. S-a nimerit sa fie asa. DAr becul ala nu se aprinde ca ai pus benzina de la Mol sau gaz de la butelie. Ai ceva problema cu sonda cel mai probabil. Cati km zici ca are masina ? Sonda e piesa de schimb. Cam dupa 100k de km nu mai da randament.