Salut,
Raspunsul simplu e ca m-am obisnuit, da.
Din cate am studiat pe tema asta, problema e diferita pe cutiile manuale fata de automate. La manuala cica face foarte urat, adica chiar topaie. La automate e doar o vibratie, dupa ce s-a incalzit masina, doar la viraj si viteze mici, 10-15 km/h. Se pare ca e un fel de supapa care ar trebui sa dezactiveze tractiunea pe spate daca nu e nevoie, si in cazul asta nu se intampla. Sau asa am inteles eu. Supapa aia e 80 usd prin USA.
Eu cred ca imi place mai mult asa, ajuta iarna cred, sau daca pleci de pe loc de pe o suprafata alunecoasa. Vibratia se simte doar daca o cauti, adica sa fii atent la ea.
Eu am facut 3 drain-fill la ulei cutia de viteze, si dupa al doilea mi s-a parut ca disparuse vibratia, si a aparut dupa ce am facut a treia oara drain-fill...
Pe forumurile din US sunt multi care merg asa de zeci de mii de mile fara probleme. Eu am vreo 50000 km asa, nici o problema.
Fa un schimb de ulei la cutie, cu uleiul original. Daca nu ai cum sa-l scoti tot, fa drain si refill de cateva ori, sa se improspateze cat mai mult din el.
Sau poate e altceva. Dispare vibratia cand e rece motorul, dimineata la prima plecare? Sau la viteze mai mari de 20 km/h?