In final, o intalnire relaxata. Daca apuc, o sa fac un sondaj ca raspunsul sa fie anonim, sau daca nu sunteti rusinosi puteti sa scrieti direct aici.
Sunt curios care este reactia la modul in care am acordat premiile anul acesta si la photo booth. Precum si libertatea deplina in a alege cum sa petreceti timpul liber.
Multumesc pentru curaj celor noi. Noi pe forum si fiind la prima participare. Din cate am observat, v-a placut. Asta ca tot se vorbea prin alte colturi ascunse ca are lumea ceva cu astia noi si cica nu ii primim in grup. Mihai, Alex, Mircea, Vlad, Robertino ziceti voi mai bine.
Multumesc partenerilor, in primul rand Dark pentru promotionale, dar si G&G Developer and Contractor, Racing Nick, Automobilus pentru voucherele originale si consistente, BlackStuff si ESQ. Si cred ca ii putem numi parteneri si pe cei de la selfiemirror.ro care au fost foarte de treaba.
In privat o sa ii multumim si lui Serban pentru suportii de halbe de bere cu "jos adminii".
In continuare, o sa stam jos si analizam daca si cum mai continuam seria de evenimente SubaruFanClub.
Teo, sper ca nu te superi ca divulg din conversatia noastra, dar mi-a ramas intiparita in minte reactia ta. "De ce se cearta lumea in online si cand ne vedem, toti sunt prieteni si toata lumea se simte bine?"
Raspunsul este ca, de fapt, aceea este atitudinea adevarata si in online se interpreteaza textul si se cauta dramele, cand in realitate oamenii care scriu, o fac cu zambetul pe buze si in spirit de gluma. Cred ca avem nevoie de cate o intalnire din cand in cand sa ne aducem aminte acest lucru.