Momentan si temporar traiesc visul american, varianta Dallas/Texas.
Inca nu am ajuns in centru, dar mai prin Bucurestii noi pe unde stau aici la prieteni, sunt cateva trotuare aruncate in scarba, inguste si pustii. Ne-am plimbat deja vreo 15 km pe jos in 3 zile (in principal cu cainele lup al gazdelor), timp in care am intalnit urmatorii pietoni: un turist norvegian sau suedez (de 3 ori in 2 zile), un pusti pe o bicicleta si 2 tanti cu cate un catel. ATAT! Restul sunt toti in masini! Cred ca suntem niste ciudati, poate ne vedem acusi la stiri, "some weird people are walking on the northern Dallas streets, beware as their intentions are unknown, stay clear and in case of emergency call 911"
Am mai fost intr-o seara cu masina vreo 8km, timp in care am mai vazut o persoane pedestra, adica un homeless intr-o intersectie.
DAR, peste tot unde ne-am intalnit cu masini, ne-au asteptat rabdatori si la distanta sa traversam (pe strazile mici adica), ne-au ocolit (nu uitati, nu exista trotuar), ne-au invitat sa traversam etc. Aici sigur nu ati mai avea feelingul ca se pi*a pe voi soferii.
A, si benzina e echivalent 2.10 bani litru.