Felicitari pentru achizitie!
Eu am cumparat primul Forester 2.0 AT, in 2009 si am rulat fara probleme mai bine de 4 ani dupa care l-am dat finului meu care il foloseste de 3 ani si nu se plange de nimic.
In 2013, compania mi-a cumparat un Volvo S80 D5, nimic spectaculos...iar anul acesta am decis sa imi achizitionez in Forester XT pe care il ador.
Sincer, am vrut sa imi cumpar tot un 2.0 aspirat datorita consumului redus de benzina insa am ajuns la concluzia ca nu se face primavara cu o floare iar diferenta de bani din carburant nu este dramatica asa ca sotia m-a incurajat sa optez pentru XT.
In acest week-end am urcat pana la Cabana Ciucas folosind uneori optiunea X-Mode si pot spune ca isi merita toti banii din lume avand in vedere ca folosesc pneurile cu care a venit echipata din fabrica (M+S).
Apropos, sunt tentat sa pun benzina cu cifra octanica de 98 insa habar nu am daca se justifica la motorul turbo. Stie cineva daca se imbunatatesc parametrii motorului 2.0 XT cu benzina Premium?
Inca odata felicitari pentru decizie si te anunt ca nu esti primul care gandeste ca "Odata Subaru, toata viata Subaru!"