Pe pagina principala a forumului ai tot felul de sectiuni si subsectiuni.
De exemplu, total aleator si fara nicio aluzie, gasesti:
- Prezentarea membrilor și a mașinilor lor
- Impreza mea
- Impreza mea GD/GG (2001-2007)
Si la fel de intamplator, ai droaie de topicuri, despre o groaza de masini, multe din ele WRX. Gasesti acolo furtunuri coapte, radiatoare sparte, RUGINA, heat soak (referitor la traficul din Podul Ros in august, pe canicula, la ore de varf), consumuri din 2 cifre si cate si mai cate. Numai sa se vrea!
se vreaaa, ca citesc de 2 saptamani de se oftica nevasta mea pe mine si ramane kopilu pe tura mea, cu pampersul neschimbat
, da chiar si asa nu am apucat sa terminn tonele de posturi scrise in ani de zile.
legat de cvt o sa fac calcul daca la km mei in 5 ani se amortizeaza...
merg ma degraba pe ceva mai fiabil.
la x3 ul din dotare, impecabil la achizitie in 2 ani prin amabilitatea costurilor asociate marcii am bagat fix inca 4 mii de euro pe toate uleiurile si filtrele schimbate, celebra distributie de la F20 , filtrul de particule dezactivat si alte maruntisuri asociate.
masina impecabila , se jura mecanicii de la 2 service uri unde ma plimb la nevoie cu ea.." asa e marca, asa sunt costurile de intretinere sefu" mi le asum, e tanc la drum lung.
Dar...azi am ras cand am schimbat uleiul motor si filtrele la skoda ::: 370 lei. (si am intrebat de doua ori ...EURO sau LEI?? )