pff, cand am luat bmw ul am vazut o groaza de masini rulate in romania de catuva ani si f multe din parcuri din germania.
Era o diferenta mare intre aspectul tablei celor din afara fata de cele din romania.
In romanica aveau ciupituri, izbitiri cu portiera, tabla cu asa zisele panze de paianjen de la frecat sau spalat aiurea. Inafara nu aveau asa ceva.
in interior...iar diferenta mare ca uzura.
si m am dus la buget de 20-25.000 euro
aveau si germanii ciurucurile lor dar pus ban la acelasi ban tot timpul romanica parea mai ciupita si mai prost intretinuta.
x3 ul meu l am luat impecabil si tot il cautam de dinti pana mi a spus mecanicul ca " sa te vad cum il intretii la tabla asa cum a facut germanul"
I am spus de sus ca ce stie el..ca am eu grija.
Aha..in prima zi de romania, mi a izbit o unu in carrefour in bara darr nu l am vazut la fata, dupa doua saptamani frecata la bara, apoi periodic apar izbituri , punctii in protiere, sarit de vopsea de pe capota.
SE VEDE enorm diferenta de drumuri ,pietricele, nesimtirea romanilor care bulesc in parcari alte masini si o sterg. etc
la fel am patit in 10 ani si cu skoda.
si la ambele am parcare platita nu le las pe unde pot doar ca in oras sunt la..mila romanilor.
insa accept ca germanii le pot cosmetiza mai bine si in final si experienta voastra poate fi diferita