salutare.
revin pe forum dupa mult timp cu o dilema legata de o noua achizitie.
-m am mutat la casa la marginea orasului si parcurg zilnic cumulat 10-20 km pe drum neasfaltat, nasol , inclinat. catre gradinita. copil , dedeman si alte destinatii ( lucrez de acasa insa)
- am un x3 bmw si un subaru legacy 3.0 r. si pe ambele le chinui pe drumul ala. bmw ul e mai inalt evident.
bugetul dupa achizitia casei este ..praf asa incat ma orientez strict dupa
-o masina utila si rezistenta pe drum prost.
-tractiunea subaru
- iarna sa nu am probleme
-sa nu ma coc vara in masina sau sa inghete copilul pana la gradinita la iarna ( drum de 5 km)
- sa nu dau cu racleta si sa dezaburesc pe interior iarna
( dupa cum vedeti partea termica este destul de importanta având in calcul kinderii)
-sa pot sa car in limita bunului simt si mteriale ca noua casa nu e ..noua.
- impozit si consum decent fata de ..3.0 r care e o super masina dar ..o omor pe drumuri de tara.
Am posibilitatea sa cumpar un subaru forester ii 2007 full , cu piele, automata, 2.0 aspirata, 190.000 km care a fost a unui prieten mecanic, intretinuta de el ca pt el, revândută si noul proprietar dupa 4 luni o revinde ca vrea ceva mai mare pentru rape.
-am prins firul prin recomandarea mecanicului si vreau sa o iau eu.
intrebarea 1)
4500 eur e ok pt o astfel de masina considerand ca e buna / f buna tehnic si fara rugina? si cu multe chestii schimbate pe care nu le pot pronunța..
)
e urat cu spume modelul din 2007 , dar merg pe utilitate
intrebarea 2) modelul respectiv bifeaza ceea ce as cere eu de la o masina ?
Se simte taaaaare diferenta de la 3.0 r la 2.0 mai ales ca masina este si mai grea? chiar de se simte nu prea imi mai pasa..stiu sunt masochist aici.
multumesc