O sa intreb pe acest forum, pentru ca pe cel de Suzuki lumea doar cumpara masini noi...
Oarecum tangential la subiectul din topicul de fata - a mai cumparat/vandut cineva vreo masina SH in ultima luna? Eventual in Bucuresti ma intereseaza...
Anul trecut am vandut doua masini si stiam ce am de facut - mers la circa financiara de sector unde in prealabil facusem facusem contractul la buticu' de xeroxat si tehnoredactat de pe langa, obtinut viza pe contract, dat mai departe exemplarele de contract cumparatorului, precum si CIV-ul si talonul (acesta din urma cu "instrainat catre...") si numarat banii...
Acuma, cu totul inchis inteleg ca s-ar putea trimite documentele prin posta/curier, dar dureaza 3-5 saptamani numai partea mea - a vanzatorului in cazul de fata - ceea ce cam da peste cap termenul de 30 zile in care cumparatorul sa-si inscrie masina pe numele lui. N-am nici o intentie de a tepui / incurca vreun potential cumparator, dar nici n-as vrea sa ma expun eu cumva unor posibile riscuri (nu ma refer la cele medicale, ci la posibile tepe) - de asta am zis sa intreb p'aici.
Multumesc anticipat!