Salutare,
Ma gandesc de ceva timp sa achizitionez o a doua masina de familie pentru aventura (drumuri forestiere, camping, offroad moderat). De mult cochetez cu Subaru Forester pentru ca imi place la design, stiu ca fac motoare pe benzina fiabile, AWD, si au destul spatiu si portbagaj suficient pt o familie cu 2 copii.
Un vehicul care imi place, cred ca mi se potriveste si se incadreaza in bugetul meu de maxim 5000 euro, este Forester 2. Am gasit in zona mea un benzinar aspirat, 2004, destul de dotat. Masina este venita din Germania in 2019, de atunci e rulata in Romania. Nu pare sa aibe probleme majore decat ceva rugina pe ici pe colo si pe jante. Nu am pretentia sa fie perfecta, dar as vrea sa stiu la ce sa fiu atent la acest model. De exemplu cineva mi-a zis ca sunt probleme cu suspensia din spate, cu rugina la "oala" de deasupra ei.
Probabil ca o sa o duc si la inspectie, dar as vrea sa aflu parerile proprietarilor mai inainte.
Multumesc.
P.S. Stiu ca e forum Subaru, dar aveti alte optiuni la un buget de maxim 5000 euro pentru o masina similare?