Salutare tuturor
Criza asta biologica ne-a afectat in ultima perioada si nu am avut timp sa ne bucuram de bijuteria noastra.Acum ca s-au deschis drumurile am luat-o la "tranta",pe sosea deocamdata ,si va pot marturisi urmatoarele:
-este o "ea" in comparatie cu vechiul Subi 2.0 6M.Pluteste pe sosea,prompta in manevrabilitate,directia un pic mai rigida
-consumul urban pe distanta standard de 62 km(dus intors) 9.1%(/100 km) km dupa CB,cu alimentare din gusa in gusa calcul matematic 8.9%.Partea nasoala este ca dde fiecare data cand opresti masina este bine s-a resetezi ODO ca sa ai o imagine cat mai reala a consumului.
-stai elegant in "ea",se conduce usor(asta zice si nevasta-mea)
-eyesight este de toti banii!!!Am facut un drum de Capalna(Salaj),la iesirea din Cluj am activat cruise control am accelerat pana la 100 km si pana la Dej doar am....ADMIRAT PEISAJUL!Singura accelereaza,decelereaza,pune frana... o chestie super odihnitoare
-x mode am folosit in zona unde stau pe ploaie torentiala si parca altcineva preia controlul condusului
-CVT-am avut emotii cand am cumparat masina deoarece nu stiam exact cum lucreaza.Filmulete sunt una,senzatia cand il conduci e alta.Azi spun ca m-am indragostit de aceasta cutie.Trebuie accelerata progresiv(neplacandu-i piciorul in "blana"... nu ca nu isi face treaba si asa),dar dusa progresiv simti acea desprindere de sosea.Este super misto senzatia si nu o poti descrie in cuvinte.
Per ansamblu nu regretam nici un moment achizitia!Merita fiecare banut!Rafinament,eleganta,spirit cazon si conservator!