Salut !
Felicitari pentru achiziie si fa-i si tu, rogu-te, un jurnal !
Legat de anvelope - sunt (deocamdata) foarte multumit de Blizzak-urile in discutie. Dar, am trecut doar o iarna cu ele si aia in conditii de pandemie, deci cu putine drumuri in afara orasului si zero iesiri pe coclauri.
Mult mai intens am utilizat - la masinile anterioare - Michelin Alpin, de care am fost extrem de multumit (atat de comportamentul pe zapada/gheata, cat si de cel pe mazga sau pe ploaie).
Anul trecut am mers pe Blizzak din doua motive:
- reviewuri foarte bune (atat din testele publicata cat si din experienta altor colegi);
- Ron on Flat (am explicat atunci de ce m mers pe varianta asta);
Ca atare, fie mergi pe varianta mea - Bridgestone Blizzak LM005 RoF, fie pe alta varianta de anvelopa de calitate (Michelin, Continental, Nokian, etc) nu cred sa ai probleme cu Foresterul.
O sa vezi ca S-AWD-ul ajuta foarte mult, dar sa nu uiti ca singurul contact cu drumul sunt anvelopele. Dar, desi la tractiune se descurca si cu anvelope de iarna de calitate medie sau cu all-season, diferenta majora e la franare !
Deci, mergi pe anvelope dedicate din gama de top. Diferentele de pret nu-s atat de mari avand in vedere ca un set de anvelope bune te duc fara probleme 4 sezoane.