Salutari
De o saptamana sunt posesor de Subaru Forester e-Boxer. Varianta Platinum, cumparat din Germania, 3 ani 21000 km
Masina anterioara un Volvo V50
Am facut un drum de Italia in vacanta de ski, cam 2800 km - incerc sa postez primele impresii
Autostrada
- consum 9 la un regim constant de 130 km/h
- sistemul EyeSight impecabil gandit, de mare ajutor
- suprafata vitrata mare plus sunroof dau o impresie faina, copiilor le-a placut enorm
- zgomotos la regimul asta de viteza, e clar ca nu e in elementul lui, desi condusul e f relaxant
Extraurban
- consum 7 (intre Sibiu si Brasov), rezonabil as zice
- am avut o problema reala cu farurile prost reglate pe faza scurta, m-au flash-uit toti noaptea, am rezolvat azi la Autokino
- clar se simte in largul ei la regimul asta de viteza +/- 100 km/h pe DN, viraje, urcari/coborari
- un minus aici amplasarea padelelor in modul manual. Volanul pe serpentine e permanent rotit, greu de schimbat in acelasi timp din padele, as fi preferat pe schimbator
- in modul Sport e clar mai vioi si ajuta in depasiri si electricul
Urban
- inca n-am facut un consum relevant, am emotii, sper sa ajute aici motorul electric
- se misca elegant in oras, sunt placut impresionat
Cred ca am facut alegerea buna, eu am avut un must list cam asa
garda > 20
tractiune 4x4
transmisie CVT
suspensie independenta
hibrida
consum < 7
portbagaj > 500
Si din cautari am ajuns la Forester (sotia ar fi vrut XV dar portbagajul ala pt 2 copii e insuficient)
In Forester au incaput in portbagaj tot echipamentul de ski, bagajele de vacanta plus chitara sotiei
Drumuri frumoase !