Am reusit sa schimb astazi si sistemul audio. CD changer-ul nu mai functiona, iar radioul nu mai incalzeste pe nimeni din `90...
Am pariat pe un Alpine 560BT, se aude binisor si am suficiente optiuni. Candva va urma si un upgrade de boxe (si o antifonare).
Are cineva experienta cu instalarea comenzilor de volan? Sau alte resurse web? Am utilizat kit-ul acesta de la Connects2:
http://www.audioshop-magazin.ro/conectica/adaptor-comenzi-volan/comenzi-volan-subaru-forester.html Tip volan/comenzi:
Mufa cu comenzile de pe volan, asa cum intra in head unit-ul original e aceasta:
Evident ca nu prea functioneaza comenzile pe volan dupa instalare - am reusit cu optiunea
User defined controls sa setez maxim 2-3 din cele 6 butoane. Din poza se observa clar ca in mufa intra 4 cabluri, iar adaptorul preia doar 2 dintre ele (12V si GND cred). Aici cred ca e buba. Pe final am observat ca la setarea a 2 comenzi opuse
VOL + si
VOL - , comenzile de pe volan o iau razna: cam orice buton de pe volan as apasa, ba scad, ba cresc sonorul, crazy!
Am mai vazut pe NASIOC si pe alte forumuri ca se poate lua unul din conectorii de sub volan (i86 parca?!) si taiate cablurile de pe vreo 4 pini si mufate direct, inclusiv iluminare, dar mi se pare overkill deocamdata.
In esenta pare o problema de transmitere/decodare a semnalului. Aici m-am blocat