Azi am fost la service. O mare imbunatatire adusa masinii fata de cum era inainte. O placere sa mergi la Dan, Samy si Marius.
Acum intra in viteza cum trebuie fara sa ghicesc unde este a 3-a. Si s-a redus jocul din maneta spre deloc. Crucea cardanica veche avea si joc, ii lipsea si o bucsa...
M-au rezolvat baietii si cu scurgerile pe la pompa de servo. Nu stiu ce garnitura imi arata mie, dar cea cu probleme era alta. Noroc ca mai aveau una la indemana ramasa.
Si s-a gasit prin curte si intinzator de curea de A/C, ca sa nu mai stau cu grija, plus ca acum se poate intinde corect cureaua.
Cablul de pe alternator era putin slabit. Posibil de acolo sa fi fost problema de zilele trecute. Nu s-a mai manifestat, dar restul pare sa fie ok. Am mai gasit o impamantare in aer de la electromotor pe care probabil am uitat sa o pun cand am dat jos motorul, deci inca o posibila problema despre care nu stiam rezolvata.
Burduful de planetara de la SKF nu s-a potrivit. Ca dimensiune este perfect, dar nu se muleaza pe capul de planetara, nefiind cap rotund. Am comparat cu unul de outback si se pare ca acela ar merge. Am comandat doua direct prin baieti.
ODO 112.700km Ultimul consum plin-plin a fost de 10.5 avand cateva deplasari pe langa Bucuresti. Deci a mai scazut.