Uauuu, sa te bucuri de ea! Masina a fost a fratelui meu ca prim proprietar, el a avut-o argintie si a mea a fost identica dar neagra. A fost o lichidare de stoc la Radacini si le-am luat pe singurele modelul asta pe care le mai aveau. Ulterior am luat 2 WRX-uri tot break, ultimul model 2007 inainte de hatch, argintii amandoua.
Masina intr-adevar a avut motorul schimbat la SMT pe garantie, si cat a stat la noi in afara de problema motorului a mers impecabil. Interiorul a fost intr-adevar la amandoua cel de WRX, foarte misto masinile!
Masina a mai stat in familie si dupa ce am luat WRX-urile cativa ani, mergand sotia lui frate-miu cu ea.
Inca o data sa o stapanesti cu placere!
l.e.
Mi-am adus aminte, vezi ca ai usile fata foarte bine antifonate. Masina a avut o instalatie misto de muzica care a fost data jos la vanzare dar usile au ramas extrem de bine preparate.
Si mi-am adus aminte, de la frate-miu masina a plecat la o Doamna. Un prieten de-al nostru a recomandat-o unui amic de-al lui care a luat-o pentru sotia lui. Asadar masina nu a fost abuzata.