7000 km
Am facut 2 drumuri Bucuresti-Piatra Neamt. La dus, 3 adulti + 1 copil, portbagaj plin, plecare sambata la pranz, resetat cb-ul la plecarea din fata blocului, fara activarea ACC-ului am avut un consum 7.7 la o viteza medie de 70 Km/h,. La intors, un adult si un copil, portbagaj pe jumatate plin, folosit ACC-ul din plin, facut 2 pauze de 15-20 min pentru copil
, am si prins 2 bariere coborate la care am stat 20 min, consum 7.2 la o viteza medie de 63 Km/h.
Mi se pare ciudat modalitatea de calculare a vitezei medie. La dus, am oprit la Adjud pentru 15-20 minute, am oprit motorul, iar viteza medie afisata a scazut de la 72 la 67 km/h. Dpmdv atat cat motorul a fost oprit, nu cred ca trebuia sa scada viteza medie.
Din indicatiile cb-ului pare ca datorita sistemului hybrid si a start/stop-ului motorul a fost oprit 30 h si am economisit 20L benzina
@ Heliotropus: Am vorbit la SMT pretul pentru a valva > 500 lei, livrare intr-o luna si pare ca trebuie sa ma duc tot timpul dupa ce fac schimbul vara/iarna daca rotesc cauciucurile. Cam mult, tinand cont ce preturile vazute pana acum sunt de aprox 200-250 lei/valva. Ma mai documentez zilele astea.
Din ce in mai incantat de masina