ODO 61xxx km
La 50k km am schimbat ștergătoarele, tot cu unele OEM Subaru. Ștergeau inca bine, dar am zis că aproape 3 ani a fost suficient cat au muncit și am decis sa le pensionez. Daca și astea mă țin măcar 30k, mă declar mulțumit.
55k km revizie la SMT - 1650 lei. Cu aceasta ocazie s-au rezolvat (involuntar) o vibrație deranjantă care apărea pe la 1200-1400 rpm. Cred că intra ceva in rezonanță, că la turații mai mari nu se auzea, dar era deranjant la mers incet pe străduțele dintre blocuri.
Acum ceva timp am luat decizia de a ne muta(temporar sau definitiv asta rămâne de văzut) într-o altă țară în care sa avem ceva mai multa apa caldă ca-n București. Drumul de 2000 km a fost ok, ajută mult pilotul automat.
In ultimii 1000 km parcurși in mare parte în oraș consumul e de 8.6. Hybrid-ului ii place mult temperatura exterioara in jurul a 20 grade.
Daniel de la SMT îmi spusese ca la 60k ar fi trebuit să fac și i revizie la diferențial și la încă ceva. Din păcate mi-a spus după ce am făcut revizia, o sa vad ce găsesc pe aici.