Pe lângă faptul că noul model, mai mult sau mai puțin exclusivist de la noi din zonă, se bucură și de o notă exotică putem remarca aspecte de-a dreptul supercalifragilistice și aici le evidențiez doar pe cele mai evidente:
Anvelope = 225/55R18
CO2-NEDC WEIGHTED = 40 g/Km
Emisii CO2 = 46 g/Km (conform standard WLTP)
Electricity consumption NEDC = 148 Wh/Km
Electric Driving Range WLTP = 45 Km/Charge
Raport de transmisie total motor frontal = 9663
Raport de transmisie total motor spate = 7065
În rest, mașina excelează și la capitolul anti-lock breaking system cu electric brake-force distribution unde remarc poziționarea mai mult decât ergonomică a suportului pentru ochelarii de soare
Dragul meu, Dragoș, lasând de-o parte comentariile tendențioase (postate pe fondul frustrării care m-a cuprins admirându-ți splendida limuzină) îmi revine bucuria de a mărturisi colegilor noștri că mica noastră urbe s-a înnobilat cu un model de excepție pe care nu poate să îl ignore atunci când își dezvăluie puternicul motor învăluit de suplețea unei emblematice caroserii la ceas de promenadă.
Nu îmi mai rămâne decât, cu admirație și smerenie, să te implor a mă lăsa măcar să urc în habitaclul Legacy-ului iar dacă îmi permiți îndrăzneala chiar aș face și câțiva ”pași” la bordul impresionantei mașini cu profil sportiv.