Salutare dragi posesori de "Pleiade",
sunt proaspat posesor de Subaru Forester SH diesel (2011), de cateva zile.
Inainte de achizitie am citit, cam tot ce se poate citi pe acest forum, la ce sa am grija, ce verificari as putea face asupra masinii inainte de achizitie, de asemenea si aventurile traite de voi alaturi de Subitele voastre si sa nu uit de TOT blogul lui Foreste. Sa zicem ca am citit cam toate topicurile de Forester din scoarta'n scoarta.
Si totusi am evitat cel mai temeinic sfat al tuturor posesorilor, si anume acela de a ocoli "dieselul boxer". Totusi sper ca odata cu generatia din 2011 acea "eroare de calcul" sa nu mai fie valabila.
Momentan sunt extrem de incantat de tinuta de drum, de libertatea habitaclului si chiar si de consum care este unul incredibil (8% drum intins).
Despre calitatile de Padureata, nu trebuie sa va mai spun nimic, pentru ca sunt convins ca eu am descoperit pana acum doar o mica parte din ceea ce stie ea sa faca.
Pana acum ceea ce-mi lipseste sunt mici aspecte ale confortului (fost posesor Mercedes-Benz--- fite ...stiu
) ). Modul confort de la semnalizare fiind durerea mea cea mai mare.
Va multumesc!
Si sper sa ne intalnim pe drumurile patriei (asfaltate sau mai putin asfaltate)!