Daca facem ceva, o sa vreau sa punctez cateva lucruri de la inceput si in functie de asta facem sau nu facem.
1. Tipul de intalnire pe care il pot organiza este pe acelasi model, ceva intre prieteni, cazare pentru toti in acelasi loc in conditii bune si in functie de zona si interes si ajutor puteam sa facem o mica activitate. Stiu ce feedback a venit dupa evenimentul din Apuseni la care nu am participat si nu a fost organizat de noi, dar eu unul nu pot sa va spun "Plătiți taxa de participare, veniti la activitati dar stati si mancati pe unde puteti fiecare". Da, a fost frumos ca acțiune, dar nu este întâlnire, e altceva
2. Preturile s-au marit semnificativ in toate domeniile, iar noi nu am mai avut o intalnire de cativa ani. Doua nopti pentru doi adulti cu mic dejun si cine, dintre care una festiva la 1.000 si un pic de lei nu mai gasesti decat la gazda cu ei in patul de langa tine. Deci costul o sa fie probabil dublu. Mă uitam pentru mine pe lângă Sibiu zilele trecute și apartamentul fara nimic la 400 pe noapte și la hotel 600 cu sau fara mic dejun, pe noapte, în funcție de stele.
3. Trebuie sa ne hotaram rapid pentru ca nu mai merge cu "iti spun cu o saptamana inainte" sau "iti dau banii acolo" si cu o saptamana inainte primesc mesaj ca nu mai participa lumea.