De ce nu am reusit sa montez fender brace-urile... Atentie amatorilor!
La un bug eye, ca sa montezi aceste elemente de rigidizare, trebuie sa dai aripile jos. Ceea ce presupune: asezat masina pe o suprafata plana, ridicat masina pe suporti (macar fata), dat rotile jos (atentie la piulitele blocate), dat protectiile aripilor jos (2 pe fiecare parte) adica 20 de suruburi pe parte (aproape toate de plastic autofiletante, deci pregatiti-va sa rupeti cateva); desfacut putin pragurile, scos 1 kg de pamant, desfacut aripile si scoasa semnalizarea. Pentru cei care cred ca asta e tot, eu aici am renuntat si abia acum vine partea frumoasa.. mai sunt 3 suruburi care tin aripa si la care nu se poate ajunge cu nici un fel de unealta si pentru asta trebuie sa dai jos bara fata care presupune demontarea proiectoarelor de ceata si a suportului lor, a scutului, dar bara nu iese daca nu dai grila jos si grila nu iese daca nu dai farurile jos si farurile nu ies daca nu dai doua capace jos. In final ar trebui sa ramai cu un sac de suruburi de toate dimensiunile si cu tot botul jos ca sa dai aripa jos. Eu m-am dat batut dupa 3 ore si ma bucur ca am reusit sa pun la loc toate suruburile. In toate tutorialele se spune ca aripa iese daca desfaci 8-10 suruburi dar acum am constatat ca nici unu nu era pentru modelul meu si cica ar trebui sa fie asemanator la toate...