Azi a intrat din nou mizeria de auto braking, de doua ori... Odata pe zi, odata pe seara, in ambele cazuri fiind cu piciorul pe frana si franand deja normal. Iar auto franarea stie doar pedala blana in podea si izbeste tot ce e in masina... Execrabil, mizerabil, periculos si dement. In ambele cazuri ar fi putut sa se intampla impact din spate, pt ca cine dracu franeaza in halul asta in mod normal... nimeni, in afara sistemelor facute de niste inculti pe calculator... Probabil trebuie experimentat, trait, ca sa inteleaga cineva cat este de infect acest sistem...
Evident are legatura si cu invazaia de aglomeratie si soferi analfabeti din trafic, in abundenta, dar chiar si asa, cand prostu' de sofer e deja in franare, cu piciorul pe frana si masina in curs de oprire, sistemul imbecil ia pedala de sub picior si franeaza execrabil de brusc, ca sa fie decisiv, prost si eventual cu risc de pierdere a controlului... Le-as da filmarea de pe camera de bord celor de la reperezentanta Isuzu Ro, dar mi-e rusine de colegele lor cand vor auzi sirul de injuraturi la adresa situatiilor... Incredibil de cretin sistem, punct.
Da, am reusit dupa multe discutii si am detaliat si aici, sa obtin dezactivarea dintr-o singura apasare de buton a sistemului de auto franare, dar evident ca nu putea sa fie totul bine, comanda aia anuleaza si unghiul mort si tot... Devine Dacia 1300, ii mai functioneaza doar abs-ul. In fine,. Da, nu zic ca in anumite situatii nu o salva ceva, ca nu o fi si bine, dar de cele mai multe ori incurca grav sistemele de mentinere a benzii si altele, iar auto franarea ar trebui desfiintata. Cel putin varianta existenta pe Isuzu. Industria auto e pregatita pentru pinguini aliniati perfect unul dupa altul si care nu vor si nu le trebuie sa gandeasca, sa conduca, sa nimic. Vor sa doarma la volan, caz in care nu inteleg de ce nu iau dracului trenul sau autocarul sau ce vor ei...