In decembrie urmator se fac 5 ani de plimbare cu Isuzu.
Implicit si final de garantie. Si casco.
Asa ca anul asta e destul de important si astept cu interes sa vad cum se rezolva niste lucruri.
- vopsire, dar fiind ca exista Casco full si fara fransiza, iar masina a circulat binisor pe offroad.
- scaun sofer arata destul de sifonata pielea, dar si partea de buerete de sub; am mai discutat la revizia anterioara, acum o sa vreau o constatare concreta si remediere pe garantie, pt ca in mod clar nu e ce trebuie si problemele au aparut de vreo doi ani cel putin.
- vasco cuplaju' ala tot nu isi gaseste remediere, am trimis solicitare in "afara", astept un raspuns;
- probabil niste folie de protectie caroserie pe alocuri, dupa vopsire
- polish faruri - asta probabil in perioada imediat urmatoare - pt ca au deja un semn de matuire vizibil doar cu luminile aprinse, fix in dreptul lupelor, si influenteaza vizibilitatea; pare totusi prea slaba calitatea "sticlei" de far, daca dupa nici 4 ani are nevoie de polish (era deja nevoie de anul trecut...)
- cochetez si cu ideea unui cip tuning after garantie, dar o sa cer si parerea lui Calin, la AK.
In rest, toate bune, masina chiar este alegerea perfecta si completa, din punctul meu de vedere. De mers lejer pe oriunde, de la padure, munte, coclauri si pana la birou sau mall, in acelasi confort, spatiu si siguranta.