Cu Dieselul merg mai mult ca e manual si-mi place, adica nevasta s-a obisnuit cu automata, cum ar veni!

Pe de alta parte, io-s trecut de o varsta, ... un volan, 3 ceasuri si-un mestecau de viteze imi ajung. Si la cum l-am ingrijit, probabil ca o sa imi ajunga inca multa vreme.
Cand mai apuc totusi sa ma sui in XT ... eeeee ... mi-as mai lua unu'!! Si nu pentru "dotari", ci pentru cum accelereaza, zgomotul redus al motorului, zgomotul puternic al motorului (!!) si pedala mono-viteza. Plus ca mi se potriveste.
Am fost la drum lung cu ambele, evident ca in XT e mai bine, cu toate astea biasul e foarte scazut spre deloc intre ele. Pentru mine.
Ca recomandare, SJ XT cu cat mai putini km si bine intretinut mi-as lua ca sa-l schimb pe Foreste, daca ar fi sa il schimb pe Foreste. Asa, ca sa am doo!

≤7.5/100 daca trebuie sa mergi "la consum" si putere destula cu consum mare daca te mananca talpa. Nici unul dintre modelele hibrid nu ma atrage (sa zicem "inca", sa nu vina vremea cand m-as contrazice). Veceteu' nu ma sperie, ca pe altii, atata vreme cat e HT, dar nici nu ma mai bag pe coclauri de la o vreme.
Daca vrei sa faci upgrade de la Impreza Diesel la XT, eu te incurajez sa o faci. Nu inainte sa il verifice un mecanic si un tinichigiu.
In rest, atat cu Foreste cat si cu Black Betty, no news is good news. Fac destul de putini km, cu atat mai mult cu cat ii impart la 2 acum.
==============
PS: Salut Serban!