Dupa un Outback 2.5i, am decis sa trec la Forester turbo.
Pana am reusit sa vand fosta masina, s-a vandut si un sg 2.5xt pe care am pus ochii aici in Bucuresti.
Printre cautari pe olx, facebook, mobile.de, subito.it si mobile.bg, am gasit 3 bucati sg9 2.5xt aduse din Elvetia in Sofia/Bulgaria.
Asa ca, am inchiriat platforma si am plecat la Sofia
Prima nu a fost sa fie, fiind deja inscrisa in BG, aveam nevoie de traducator autorizat romana-bulgara la notar. Nu am gasit in ziua aia, deci pas.
A doua, rujata peste tot pe dedesubt cu inhibitor de rugina, Kelfos, etc. Pas.
Ultima..jos palaria. Adusa de 2 saptamani din Elvetia, intretinuta, foarte foarte curata, carte service, distributie, pompa de apa, curea accesorii, frane, amortizoare/arcuri, toba intermediara schimbate recent. 185.000 km.
Pe weekend am facut un drum pana spre Vama Veche, ocazie cu care am facut si un consum mediu de la full la full. Mers pe autostrada 140-180, pe litoral bara la bara. Consum 10.4 (OMV 95).
Am comandat deja ulei motor, cutie si diferentiale + filtre (Liqui Moly Leichtlauf High Tech 5w40, Ravenol SU5, Castrol Syntrax 75w90 GL5, Knecht) si Bujii NGK.
Am in plan sa fac rost de cel putin inca o cheie (am cumparat masina doar cu o singura cheie) si un dvd pentru NAVI cu Europa de Est.
Am deocamdata pozele din anunt, dar cum le pot adauga direct in topic?