Deoarece calatorim mult, am pus folii pe geamuri. Llumar AIR80 pe fata si parbriz si ATR05 pe spate.
Am gasit un set de jante originale de XT in stare foarte buna. Pana la ceva mai bun after market, astea vor fi jantele de vara.
Am insa o problema cu suspensia care incepe sa ma roada. Spatele sta (inca) bine, distanta de la centrul butucului pana la aripa fiind de 42-43cm (masurat cu ruleta). Problema este ca pe fata am diferenta de mai bine de 1cm intre stanga si dreapta, stanga fiind mai jos decat dreapta. Totodata, de ceva timp aud uneori un scartait cand trec peste limitatoarele de viteza la viteza mica. Ochiometric, nu pare sa am vreo spira de arc rupta iar flansele amortizoarelor au doar ceva microfisuri in cauciuc.
Am inceput deja sa intind antenele dupa upgrade al suspensiei. Peste tot pe unde intreb observ lipsa stoc imediat.
Am sunat pentru Penteker care este (sau era) in varful listei insa inteleg ca dureaza cel putin o luna pana livrare plus pretul peste asteptari al suspensiei complete.
Am initiat in paralel si o discutie cu cei de la springcoil.co.uk pentru arcuri. Aceeasi problema cu stocul iar legat de pret, mult mai ieftin. Insa nu prea gasesc niciun review pertinent despre arcurile lor.
Sa traiesti, @torvalds!