Va salut pe toti ! Ca un dependent de marca si de model , a venit timpul sa-mi schimb XV ul meu vechi , cu unul (mai) nou , si as avea practic doua variante : 2.0i SH ( ultimul an de fabricatie fiind 2021 ) si 2.0ie , adica hibridul....Am fost atent la jurnalul foarte explicit si frumos prezentat de Xander si aproape ca m-a determinat sa ma orientez catre ultimul tip . Varianta hibridului nu ma atragea nu prin capacitatea mai mica a portbagajului , ci a rezervorului - 48 l ! Si a greutatii suplimentare cu aprox 100 kg , care inseamna practic un pasager in plus nepoftit... Apoi era modul alambicat de functionare al motorului electric , care , pentru un novice ca mine este mai greu de inteles . Mi-am facut si temele Google ca un autodidact , dar si aici site urile sunt zgarcite in informatii . Mult mai multe am aflat de la cineva ,,patit ,, , Xander ! As dori sa te mai intreb despre consum te rog , sunt convins ca in rest nu sunt diferente , comportamentul pe drum fiind impecabil oricum . Si eu imi faceam consumul pe drumul spre Grecia , un drum absolut mixt , ( mai putin off road...) ,lung deci edificator si aveam o autonomie de vreo 900 Km ! Cam cat te tine un plin ? Stiu ca sunt multe variabile , dar sigur din descrierea ta o sa-mi dau seama... La 140km/h , viteza mea de autostrada , cam cat indica consumul instant ? Multumesc !