Salutare tuturor,
Multumesc pentru sfaturi, deocamdata nu o sa aleg anularea DPF dar din pacate aceasta solutie aleasa de fabricanti este o struto-camila de dragul de a transforma un Euro 5 in Euro 6. Filtrul acesta a fost si este un compromis ales de fabricanti pentru a trece la noile norme impuse. Sunt pentru pastrarea mediului cat mai curat, conduc un prius de 6 ani dar unele situatii "impuse" sunt hilare. Toate masinile posesoare de filtru DPF au probleme mari, producatorii stiu acest lucru dar nu pot face nimic. Este o discutie fara final referitor la poluare, sunt de "n" ori mai multe masini euro 3,4,5 fara filtre in Romania, polueaza de rup, motociclete care miros la semafor de trebuie sa inchizi tot circuitul ca te ustura ochii, motorina de o calitate josnica, etc., nu mi-as face mari probleme in acest sens insa este corect sa folosim ce ne pune la dispozitie un producator(chiar daca si acel producator recunoaste ca este aberant).
Momentan stau cu masina pe bara de 1 luna, motorul este in avarie iar noul filtru nu l-am primit. Nu stiu daca alt posesor ar fi avut atata rabdare insa vreau sa fiu politically-correct pana la capat.
Va tin la curent cu momentul schimbarii si cum functioneaza unul nou:)
Zi buna:)