Multumesc, retrag interesul, explic mai jos de ce.
De cateva luni, am baleat tare mult. Stiam ca vreau un 4x4, neparat benzina, cutie manuala si japoneza. Dupa lungi cautari si documentari, lista scurta era: Forester SH (2008-2013) 2.0 benzina, Outback 4 (2009-2012) 2.5i benzina sau Mitsubishi Outlander 2 (2006-2012) 2.4 benzina. Ca si sursa, ar fi fost piata locala, din comunitati cum este acest forum, fie Germania unde am un amic care calatoreste sporadic pe acolo, si poate sa vada masini pentru mine.
Pentru ca de mai bine de o luna m-am lovit doar de masini extrem de prost intretinute (Germania), Outlander-ul benzinar in Europa are cutie automata in 99% din cazuri, si ce am gasit cat de cat ok, erau cam scumpe pentru bugetul meu (7000 eur, cu posibilitate de urcat la 8000 eur daca dau de o bijuterie) am inceput, timid, sa explorez si varianta diesel de la SH, unde evident am preferat 2011+. In Germania sunt chiar accesibile, dar parca au participat in campania de la Stalingrad...
Intamplarea (fericita pentru mine) face, ca ieri sa apara pe mobile un Outback 3 promitator (da, mai vechi un pic decat ce-mi doream, dar care sincer imi place mai mult ca si design), chiar pe drumul de intoarcere al amicului meu. Vazut, testat, negociat, cumparat. Azi ma decid cum il aduc, si promit ca revin pe forum (alt thread) dupa ce il iau in primire.
Iti urez sa te bucuri in continuare de Forester!