Am zis ca vin cu noutati mai mari, dar Frosty imi da de lucru cu nimicuri si e dupa colt intalnirea nationala asa ca nu puteam merge in huruiala resimtita de la 60km/h.
Pe la baieti cam aglomerat, eu cam prins cu munca in timpul saptamanii, asa ca am zis sa ma apuc singur pe dreapta spate de rulment, de unde mi se pare ca vine zgomotul cel mai pronuntat desi am rulment si de stanga spate.
Dupa ziua de azi pot spune doar "Never give up!" Cand vine vorba de rulmenti...
E drept ca am stat mult sa scot si discul. Unul din saboti era in usor contact chiar daca frana de mana era lasata. Am reglat sa nu mai fie asa ferma. Poate de asta a si cedat rulmentul?
Am luat si o scula cu gheare destul de scumpa vazand ca nu misca nimic la rulment in ciuda ciocanelor si cand mi-a desfacut rulmentul in doua in loc sa il scoata pe tot am zis ca o duc inapoi si am intrat si in panica pentru ca nu stiam cum voi mai reusi eu sa scot restul de rulment, iar masina era blocata acasa.
Dar 2 lucruri bune s-au intamplat cu aceasta eroare:
1. Am scapat de palaria aia cum s-o numi cu prezoane si am capatat acces direct pentru ciocan catre baza rulmentului, si..
2. Planetara nu mai sta cuplata cu acele caneluri sa ia tot socul si sa stric probabil ceva.
Dupa asta am dat 10 ciocane maxim si a cazut dracia.
Apoi m-am chinuit o ora sa pun sigurantele de la saboti la loc de nu imi mai simt buricele degetelor.
Strans totul la cuplu si verificat de 3 ori fiecare surub si gata. Abia astept sa vad maine daca cele 4-5 ore de curatat, batut, carat scule si intrat de 10 ori in casa dupa inca ceva a meritat. Se putea si mai repede dar nu puteam sa nu curat bine fiecare surub si fuzeta si discul pe interior etc. etc. Alte poze nu am mai stat sa fac intrucat venea intunericul si trebuia sa termin si sa strang tot.
Aruncand o privire mai atenta pe la tot, desi este multa rugina de suprafata, curatat totul cu peria apare si materialul solid in stare foarte buna... mai putin la protectia de praf care e cam coapta si imi pare rau ca nu am cumparat altele in avans, intrucat eu rulmentul asta nu il mai dau jos prea curand.