128.135km
Am trecut la rotile de toate zilele. Incredibil cum se transforma masina. Si nu e prima data cand le pun, dar asa imi amintesc ca alea de vara sunt suprematia absoluta la capitolul aderenta, dar rigide si zgomotoase de vomiti.
Masina este iar confortabila, volanul usor, silentioasa si o sa se simta si la consum.
Si daca tot eram acolo, de o saptamana cam simteam pedala moale si chiar moarta pe inceput de cursa, iar cand aveam nevoie sa franez mai tare, ma cam lasam pe pedala mai mult decat stiam ca e cazul, asa ca am schimbat lichidul de frana. Pe fata au iesit 2-3 bule mici, dar era inchis cam tare la culoare. Trebuie sa vad in excel ca nu mai stiu cand am facut ultimul schimb, dar cred ca sunt 2 ani.
Alta treaba acum. Pedala mai ferma si franeaza masina de cum ating pedala. Sper sa fie ok ATE asta pe termen lung. Nu stiu cat lichid intra exact dar am aerisit de m-am plictisit pana a inceput sa iasa deschis la culoare. Am scos cam 250ml.
Edit: acum vad ca tot sistemul are cam 500ml. E ok. Mai repet operatiunea la primavara.