Ieri am facut un mic test comparativ intre SH cu anvelope Dunlop sport all season si SG cu Michelin de iarna. Vechime si uzura similara, adica in jur de 2 ani si mers putin.
SH din dotare se deplaseaza normal la viteze moderate si un stil de condus preventiv. Iei viraje de 90 de grade cu 30-40 la ora fara nici o alunecare pe zapada batatorita de masini, fara sa fi trecut utilaje. Similar, prin zapada de 20cm minim, dar proaspata, trece fara sa patineze sau sa fuga in lateral.
Daca vrei sa te distrezi, fuge mai rapid de spate sub gaz, dar si subvireaza fata si ori te scoate esp-ul daca ajunge la unghi de 45 grade, ori o controlezi tu. Ideea e ca daca mergi cum trebuie in conditii de iarna, nu intra ABS, nu intra ESP, nu simti ca pierzi controlul.
Apoi test cu SG, inaltat si cu anvelope Michelin de iarna. Prin zapada mare nu simte nimic. E pur si simplu e ca pe sine.
Pentru distractie, rupe aderenta sub gaz si manevre menite sa destabilizeze si te poti distra, dar cum iei piciorul din gaz, cum prinde aderenta pe fata si se termina cu driftul. Adica daca simti ca o pierzi e suficient sa iei piciorul din gaz, fara alte manevre. Pe franare de urgenta clar intra mai tarziu ABS-ul si franeaza mai rapid.
Cu ambele masini am putut sa facem acelasi lucru si sa mergem in aceleasi locuri, inclusiv drum neintretinut, cu denivelari si zapada de 20cm sau mai mult pe alocuri.
Cu anvelope all season am avut nevoie de viteza mai mica pentru derapaje controlate decat in cazul celor dedicate de iarna. La mers linistit ambele te pot duce in siguranta pana la destinatie.