Chiar daca nu am mai scris nimic si masina este la vanzare, am mai mers cu ea. Chiar la Constanta, dar de data aceasta singur, si nu mi s-a mai parut asa de galagioasa, fiind incaltata cu anvelopele all season. Am scos si consum cu 1l/100km mai putin, dar tot peste 11 a fost
)
ODO: aproape 130.000km
In continuare, este fantastic de relaxant sa vrei sa depasesti camion care merge pe autostrada cu 90 pe prima banda si pe a doua sa ai doar ferestre mici pana vine urmatorul cu peste 160, sa infigi piciorul in acceleratie si sa se duca racheta pana in 180... pe autobahn in Germania, bineinteles.
In alta ordine de idei, pentru ca am laudat-o prea mut ca merge bine si nu are nimic nimic, am observat un zgomot nou, mergand fara muzica. Este ca un sunet de rulment/rola, dar aduce a scurt electric, nu a rulment de roata, parca agata ceva si se aude doar atunci cand engine load este minim intre 2200-2500 rpm. Adica, la viteza constanta pe drum drept. Daca urc sau mangai putin acceleratia sau daca incep sa cobor o panta dispare imediat.
Astept idei. O sa ajung probabil si la Victor si Claudiu cu ea, dar macar sa am cateva piste. Mi-a trecut prin cap clapeta de acceleratia, ceva rola la distributie, sau daca exista cumva un rulment ceva intre motor si cutie.
Desi am un alt daily, nu vreau sa o ignor pe asta sau sa o dau asa zicand "nu stiu domne', era perfecta cand ai luat-o, s-a stricat la tine".