Frosty XT - Mambo no. 5
Subaru club Romania

Frosty XT - Mambo no. 5

MihaiFlorescu

• *
  • 14116
  • Life is too short to drive a boring car!
Re: Frosty XT - Mambo no. 5
« Reply #460 on: February 18, 2025, 14:45:33 PM »
Inca nu a venit sa il ia :)  mi l-a lasat sa ma mai distrez cu el

Forester

• 3158
  • The other right!
« Reply #461 on: February 18, 2025, 15:22:43 PM »
Aha, misto cumparatori d-astia! :D
Eu cand am dat XT-ul, l-am plimbat eu pe cumparator 500m si a zis ca e suficient, el nu a vrut sa conduca. Apoi ne-am zorit sa facem actele, sa-i dau rotile de iarna si ce mai era, si a si plecat. El abia atunci a pus mana pe masina, cand am terminat cu totul si am plecat fiecare la casa lui.
Ford Kuga FHEV AWD ST-Line X 2024
Ex Forester SG 2.5XT 2006
Ex Forester SG 2.0x 2008

MihaiFlorescu

• *
  • 14116
  • Life is too short to drive a boring car!
« Reply #462 on: March 02, 2025, 22:17:21 PM »
Oficial am incheiat jurnalul. Masina a plecat de la mine la aproximativ 130.500km si dupa mai bine de 3 ani.

Pentru maxim de impact a fost spalata si curatata la interior, chiar daca avea sa se murdareasca la loc in cateva sute de metri. Si cum ma uitam la ea si o ascultam plecand mi-am dat seama ca eu nu am vazut sau auzit masina asta de afara mergand. Ce masina misto e si ce bine se aude! Noroc ca totul s-a petrecut pe repede inainte si nu am avut timp sa percutez.

A ajuns cum nu se putea mai bine, la cel caruia i-am bagat microbul Subaru acum multi ani. Sper sa o noroiasca fericit si sa faca ce se asteapta el prin noroaie. Dar oricum e genul care intelege si poate sa aprecieze ce s-a facut la masina asta pentru a merge pe strada pana acum. Deci daca nu ii place pe noroi, sigur ii gaseste o alta intrebuintare sau un alt proprietar, rapid.

Mai departe il las pe el sa zica ce si cum cand si daca are timp.

Am incheiat capitolul V.
« Last Edit: March 02, 2025, 22:20:44 PM by MihaiFlorescu »

Xander

• 1317
  • Forester 2.0d ; Xv 2.0ie
    • Forester '09/ XV ‘20
« Reply #463 on: Today at 10:27:40 »
Să fie cu folos pentru toate părțile implicate !
Așteptăm cu interes următorul proiect Subaru.
Drumul este mai spectaculos decât destinația.
Forester Boxer Diesel MY09
XV e-Boxer MY20

« Reply #464 on: Today at 12:14:05 »
De azi am inceput sa ma bucur de masina ! mega incantat de ea, eu am luat cu gandu sa fac overlanding cu ea , weekendul viitor o bagam in proba ! Sincer ... este atat de ingrijita... merg cu mila cu ea ! am cumparat masina cu incredere totala oricum , datorita lui .. astazi cheltui banii copiilor pe piese de subaru de curse/strada :))))

O sa incerc sa tin update in functie de cum ne permite timpul !
Detoate , STI sa fie